Lampor Halmstad, Båstad, Falkenberg, Ängelholm m.m

Välkomna hit till oss, Nellie Nettis Design & Inredning. Vi är företaget för dig i bland annat Halmstad, Båstad, Laholm, Falkenberg och Ängelholm som är ute efter exklusiva lampor att lysa upp tillvaron med. Vi har allt från bords-, tak- och golvlampor till lampskärmar. Vilken typ av lampa du än är ute efter har vi det, förhoppningen är att du hittar något du gillar i vårt sortiment. Ni hittar alla våra lampor under fliken belysning, kolla gärna där för att se om det finns något för dig och ditt hem. 

Ni hittar våra lampor både i vår butik i Halmstad och även här i vår webbshop, bor du i städer så som Båstad, Laholm, Falkenberg eller Ängelholm rekommenderar vi er att komma in i vår fysiska butik. Då kan vi hjälpa er, om ni skulle behöva det, att hitta den perfekta lampan för just dig. Vår förhoppning är som sagt att det ska finnas något för alla, därför hjälper vi gärna till när du letar efter en ny och fin lampa till ditt hem. 

Är det här något som intresserar dig? Då välkomnar vi er in till vår fysiska butik eller webbshop. Har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss, så kan vi ge dig svar på alla frågor. Varmt välkommen!

Vi erbjuder lampor och inredning i städer så som Halmstad, Laholm, Båstad, Falkenberg och Ängelholm