Möbler Inredning, artwood, skogsberg & Smart , lampor, hilke ,

Vi på Nellie Nettis Design & Inredning har allt från möbler till mindre dekorationer för just ditt hem, oavsett om du är ute efter nya fåtöljer eller utemöbler. Vår fysiska butik ligger i Halmstad, därför kan vi erbjuda våra möbler till er i städer runt omkring. Självklart kan du från övriga delar av Sverige ta del av vår inredning genom vår webbshop, det är ett smidigt alternativ för att så många som möjligt ska kunna köpa våra produkter. 

Alla våra möbler och övriga produkter är gjorda av bra kvalité, det är något vi lägger mycket fokus på. I vår webbshop säljer vi en hel del möbler, så som bord, soffor och sänggavlar. Förhoppningsvis har vi någonting som passar perfekt in i ditt hem. Vår förhoppning är att det ska finnas något för alla, vad man än är ute efter. Hela tiden arbetar vi för att göra alla kunder nöjda, därför hjälper vi gärna er att hitta precis det ni är ute efter.  

Är det här något som intresserar dig så välkomnar vi er in i vår butik. Är det något ni undrar över är ni varmt välkomna att höra av er till oss, då tar vi oss tiden och besvarar samtliga frågor.

Kvalitativa möbler för dig .